Dierenlot 

Geef kleding

Geef ook uw oude nog bruikbare kleding aan dieren in nood. Voor u een klein gebaar, maar veel waard voor dieren in nood in Nederland. Zo ondersteunt u met een gift in de vorm van oude bruikbare kleding een dierenhulporganisatie bij u in de buurt!

Al uw herbruikbare kleding, textiel en schoenen die u niet meer nodig heeft, ontvangen wij graag voor hulp aan dieren in nood! De gebruikte kleding, textiel en schoenen kunt u schoon en in dichtgebonden zakken doneren aan een van de dierenhulporganasiaties die wij van harte ondersteunen. Dekbedden, kussens, matrassen, vodden enz. kunnen we helaas niet gebruiken. Alle bruikbare kleding, textiel en schoenen worden vervolgens verzameld en gesorteerd en daarna verkocht. Handdoeken en badlakens zijn voor de meeste dierenhulpcentrum heel nuttig om zelf te gebruiken en daar kunnen we er ook geen genoeg van krijgen! Deze graag apart aanbieden.

    

 

Klik hier voor alle inzamelpunten.

100% van de netto opbrengst is voor de dierenhulporganisatie die bij het inzamelpunt genoemd staat! 

 

blauw-1
We zamelen ook oud vet in, Lees meer: vetgoedbezig.nl/

Wat is VET GOED

wat je ermee doet?

Gebruikt frituurvet verdwijnt helaas nog vaak in het riool. Dit is slecht voor het milieu, zorgt voor verstoppingen en dit kost de gemeenschap jaarlijks veel geld.

Wist je dat we met gebruikt frituurvet hele mooie dingen kunnen doen? VET GOED - wat je ermee doet biedt een oplossing voor dit probleem. Je kunt het gebruikte frituurvet namelijk gemakkelijk kwijt bij één van onze inzamelpunten.

Op deze manier lever je een bijdrage aan een beter milieu en krijgt het gebruikte frituurvet een tweede leven.
Dus VET GOED - wat je ermee doet.

De opbrengst van de volle containers kokmt volledig gten goede aan de oude dintelkatten op Dintelkat.